Mad ud af huset

Vi har velsmagende retter og dejlige drikkevarer for alle smagsløg

På Kolvig -by Brorsonsminde går vi meget op i at
imødekomme specielle ønsker. Har I nogen former for
allergener eller er vegetarer, så giv endelig vores betjening
besked og de vil hjælpe med at ramme en menu, der kan
opfylde jeres ønsker og behov.

Vi har både mælke-, glutenog sukkerfrie produkter samt produkter uden animalsk
indhold. Vi laver tingene fra bunden og ved hvad vi har med
at gøre, så derfor, spørg endelig

Buffet

Forretter

Hovedretter

Desserter

Natmad

(kun bestilling sammen med anden menu)
Vores ud af huset menuer byder på samme høje kvalitet som vores øvrige menuer. Grundprincippet i By Skovmoses køkken er kvalitet. Der benyttes danske og lokale råvarer hvor det er muligt, og årstidens friske råvarer foretrækkes.
By Skovmoses køkken leverer mad ud af huset ved bestilling til minimum 10 kuverter. Ved bestilling til under 10 kuverter, pålægges et gebyr på kr. 250,- pr bestilling.
Når jeres bestilling er på minimum 20 kuverter, leverer vi gratis indenfor Ribes bygrænse. Ved bestilling over 40 kuverter er der fri levering i radius af 50 km fra By Skovmoses. Udover dette beregner vi kr. 15,- pr. km til leveringstedet fra By Skovmoses, minimum kr. 250,-
Skulle I have ønsker, som går ud over det gængse menukort, er det selvfølgelig også muligt for køkkenet at klare det. Vi tilbyder også – mod beregning – at rykke ud med serveringspersonale og kokke, enten i private hjem eller i forsamlingshuse.
Al kold mad leveres anrettet og klar til at sætte på bordet. Varm mad leveres i varmekaser, her skal I selv have serveringfade og -skåle klar.
Hvis I ønsker mad fra dette menukort serveret på By Skovmoses, beregner vi et tillæg til serve­ring og lokale på kr. 65,- pr. kuvert. 
Mad ud af huset skal bestilles senest 1 hverdag før og ved levering 3 hverdage før.
Priser er pr kuvert, børn halv pris pånær andet fremgår