JUL PÅ KOLVIG
Gælder fra d. 1/11-2024
Julefrokost i 4 serveringer
ved bordet**
Store rejer med peberfrugt chutney
Hjemmerøget laks med brøndkarse og syltede rødder hertil dild-/citrus creme
***
Quinoa og kålsalat tilsmagt med æbler og tranebær
Hjertesalat fyldt med anderillette rørt med sennep og purløg
***
Frikadeller tilsmagt med mild chili og timian
Oksekrokette med ribs og honning marineret lun julekål.
Sprængt glaseret gris med kanel
serveret på flødebagte petitkartofler
***
2 x danske oste med sylt
Ris á la mande med portvinstilsmagt kirsebærsauce
Hertil 2 x friskbagt brød og smør
-
Pr. kuvert kr. 399,-
(v/ min. 2 kuverter)
Mulighed for tilvalgspakker
-
Ad libitum i 4 timer* kr. 399,-
m/huset hvid-, rødvin, fadøl, sodavand og 1 glas portvin til maden
-
Ad libitum i 4 timer* kr. 589,-
m/ snaps, husethvid-, rødvin, fadøl, sodavand og 1 glas portvin til maden, kaffe/the og cognac budt 1 gang
-
Kaffe og chokolade* kr. 65,-
*Priserne er pr. person.
**Forudbestilling påkræves
Kokkens jule surprise
Jordskokke suppe
med syltede jordskokker og pocheret sej
Lust auf Weiss, Rieger (Tyskland – økol. og biodynamisk)
***
Hjemmerøget laks
serveres med grønkåls variation og ristede mandler
Sauvignon Blanc West Coast Neil Ellis (Sydafrika)
***
Confit de Canard
serveres med kirsebær/ingefær kompot.
Lust auf Rot, Rieger (Tyskland – økol. og biodynamisk)
***
Krondyrs medaljon glaseret med honning og citrontimian
serveres med rødbeder, skorzonerrod og gulerod samt rødvinsglace
Passi Reali Rosso (Italien – økologisk)
***
Creme brûlée ala Ris a la mande
serveres med syrlig sveskesorbet og mandel crunch
Torelli Brachetto (Italien – økologisk)
-
Pr. kuvert 2 retter kr. 439,-
-
Pr. kuvert inkl. vinmenu 2 retter kr. 625,-
-
Pr. kuvert 3 retter kr. 539,-
-
Pr. kuvert inkl. vinmenu 3 retter kr. 809,-
-
Pr. kuvert 4 retter kr. 619,-
-
Pr. kuvert inkl. vinmenu 4 retter kr. 975,-
-
Pr. kuvet 5 retter kr. 699,-
-
Pr. kuvert inkl. vinmenu 5 retter kr. 1095,-