MØDE ELLER KONFERENCE I RIBE​

Ønsker du et møde eller konference med charme og autentisitet, så prøv vores møde- og konferencefaciliteter i hjertet af Ribe.​

Lad Ribe gamle bymidte være rammerne om dit næste møde eller konference. Vi har charmerende lokaler til arrangementer fra 3 til 120 gæster. Vores nyistandsatte mødelokaler i de gamle bygninger har en særlig og historisk atmosfære, som adskiller dem fra gængse konferencesteder.

Lokalerne og den smukke gamle bymidte giver jeres firmaarrangement en ekstra dimension som betyder, at arrangementet vil blive husket.

Tilknyt andre aktiviteter
Ribe byder på mange oplevelser. Det er nemt at krydre jeres arrangement med teambuildingopgaver på Hovedengen, guidet vægtertur i middelalderbykernen, rundvisning på et af byens museer eller et besøg på det fantastiske Vadehavscenter. Vi hjælper gerne med at koordinere og booke.

AV, lyd og billeder
Lokalerne har AV-udstyr, så de fuldt ud lever op til et moderne konferencested. Vi har talerstol, lydanlæg med mixer og mikrofoner, trådløs WiFi, projektor, lærred og flipover.

Overnatning
Vi kan tilbyde unik overnatning i en gammel fængselscelle med udsigt til Domkirken. Vi har 11 dobbeltværelser i hjertet af Ribe i Den Gamle Arrest.

Lækker mad efter jeres ønsker
Sammen med vores køkkenchef tilrettelægger I en menu fra menukortet eller ud fra jeres ønsker. Vi tilbereder alt af friske råvarer med fokus på smagsoplevelser og et smukt udtryk. Vi kan tage højde for specielle ønsker til veganere, glutenallergikere eller deltagere med mælkeintolerance. Vi dækker op med hvide duge, velpudsede glas og service samt friske blomster.

Priseksempler søndag til torsdag
Minimum 10 kuverter

Halvdagsarrangement (kl. 9-16)
Hjemmebagt bolle med ost og marmelade samt kaffe og the
Frugt og isvand på bordene under arrangementet
Frokostanretning
Kaffe, the og kage
Pris pr. kuvert kr. 399,-

Heldagsarrangement (kl. 9-21)
Hjemmebagt bolle med ost og marmelade samt kaffe og the
Frugt og isvand på bordene under arrangementet
Frokostanretning
Kaffe, the og kage
3 retters aftensmenu
Pris pr. kuvert kr. 775,-

… vi finder ud af det sammen!