VORES SELSKABSMENU

Vi har velsmagende retter og dejlige drikkevarer for alle smagsløg

Alle vores Selskabs menuer er beregnet til selskab i eget lokale og bestilling senest 5 dage før. Ved selskaber i eget lokale skal man være minimum 35 kuverter, herunder påregnes lokaleleje.

Brunch

  • Pr. kuvert kr. 275,-

    Skyr med müsli og ahornsirup
    Hjemmerøget laks med purløgscreme
    Minihotdog med rejesalat
    Røræg med bacon og pølser
    Hjemmelavet leverpostej med bacon og champignon
    Minitærter
    Små kartofler med aioli
    Slagterens tørrede pølser og rullepølse
    Husets ostebræt
    Grøn salat
    Hjemmelavet marmelade
    Chokoladecreme
    Frisk frugt
    Pandekager med ahornsirup
    Hjemmebagte boller, brød og smør
    Kaffe/the
    2 x juice
    Mælk
    Nesquik

Tilkøbs muligheder:

  • Lun kringle kr. 40,-

Tapasbuffet

  • Pr. kuvert kr. 299,-

    Rejer
    Fisketerrine
    Røgede blåmuslinger
    Hjemmerøget fisk
    Purløgscreme
    Hotwings
    Dagens salat
    Okseinderlår
    Tørrede pølser
    Tørret skinke
    Husets ostebræt
    Humus
    Tærte
    Oliven
    Grillede artiskokker
    Syltede løg
    Bagte peberfrugter
    Aioli
    Tapenader
    Pesto
    Sprødt brød
    2 x friskbagt brød

Tilkøbs muligheder:

  • Brownie med passionsfrugtcreme kr. 55,-

Forretter

  • Sæsonens suppe fra kr. 85,-

    (prisen afhænger af sæson)

  • Stor tartelet fra Pompeibageren kr. 85,-

    Serveres med høns i asparges

  • Gravad okse kr. 109,-

    Serveres med tørret Havgus, ruccolapesto og ærteskud. Hertil friskbagt brød og smør

  • Roulade af laks kr. 79,-

    Serveres med rejer, urtedressing og ærteskud. Hertil friskbagt brød og smør

  • Hjemmerøget laks kr. 105,-

    Serveres med urtesalat, dildvariation og sprød rug. Hertil friskbagt brød og smør

  • Paupiette af rødtunge kr. 119,-

    Serveres med sauce hollandaise, dampede rødder og brændt citron. Hertil friskbagt brød og smør

  • Bagt torsk kr. 109,-

    Serveres med syltede perleløg, vagtelæg, sennepscreme og sprød skinke. Hertil friskbagt brød og smør

  • Mini tapas kr. 159,-

    Forskellige danske pølser, oste, fisk samt skaldyr. Serveres med tapenader. Hertil friskbagt brød og smør

  • Sæsonens forret fra kr. 109,-

    (prisen afhænger af sæson)

Mellemretter

  • Terrine af dansk kyllingelever kr. 79,-

    Serveres med sprød malt og syrlige rødløg

  • Skaldyrsragout kr. 115,-

    Serveres i en mild chili/mangoflødecreme.
    Hertil smørristet toast

  • Stenbiderrogn (kun i sæson) kr. 89,-

    Serveres med kartoffelblinis og pisket creme fraiche

  • Terrine af vildt kr. 95,-

    Tilsmagt med Høgelundgaard Blåskimmel.
    Serveres med cognacvalnødder og kørvel

  • Røget krondyr kr. 99,-

    Serveres med Gammel Knas, honningrødbeder samt sprød porre

  • Sæsonens mellemret fra kr. 95,-

    (prisen afhænger af sæson)

Hovedretter

  • Helstegt dansk kalvemørbrad kr. 349,-

    Serveres med syltede svampe, bagte løg og morkeljus.
    Hertil sæsonens kartofler og grønt

  • Kalv stegt som vildt kr. 199,-

    Serveres med brunede og hvide kartofler, rabarberkompot og waldorfsalat.
    Hertil vildtsauce og dampede bønner

  • Grisen - det glade svin kr. 259,-

    Variation af gris, serveres med løg i havtorn, blomkålsgratin og porterglace.
    Hertil sæsonens kartofler og grønt

  • Sous vide okse kr. 219,-

    Marineret med hvidløg og timian.
    Serveres med pastinakflan, bagte rødder og karry/dildsauce.
    Hertil sæsonens kartofler og grønt

  • Dansk farseret Rokkedahlkyllingebryst kr. 259,-

    Serveres med spidskål, citronsvampe og pimentsauce.
    Hertil sæsonens kartofler og grønt

  • Oksefilet Royal kr. 309,-

    Tilsmagt med salvie.
    Serveres med syrlig kål, bagte rødder og balsamicoglace.
    Hertil sæsonens kartofler og grønt

  • Sæsonens hovedret fra kr. 309,-

    (prisen afhænger af sæson)

Ost

Husets danske ostetallerken

Serveres med syltet tilbehør og knækbrød

  • 3 danske oste kr. 85,-
  • 4 danske oste kr. 115,-

Friterede Arla unikaoste

Vælg mellem Hvid Dame, Rød Løber eller Sirius. Serveres med bærkompot, sprød malt og persillefrit

Dessert

  • Chokoladefondant kr. 119,-

    Serveres med sæsonens sorbet, sprødt og surt

  • Créme Brûlée kr. 99,-

    Serveres med havtornsorbet, chilibær og hvid chokolade

  • Pandekager med is kr. 85,-

    Serveres med vaniljeis og chokoladesauce

  • Islagkage kr. 75,-

    Hjemmelavet parfaitis på marcipanbund. Serveres med chokoladesauce

  • Desserttallerken kr. 139,-

    Bestående af 5 små indslag.
    En kombination af sødt, sprødt, surt, is og varmt

  • Sæsonens dessert fra kr. 99,-

    (prisen afhænger af sæson)

Natmad

  • Pølsebord kr. 109,-

    Bestående af 4 x tørrede pølser/skinke og 2 x ost.
    Hertil friskbagt brød og smør

  • Æggekage kr. 79,-

    Serveres med kartofler, bacon, tomat og sennep. Hertil friskbagt rugbrød og smør

  • Mulligatawny kr. 79,-

    Krydret karrysuppe med kylling.
    Hertil friskbagt brød og smør

  • Lav selv hotdogs buffet kr. 85,-
  • Frikadeller kr. 89,-

    Serveres med 2 x kartoffelsalat.
    Hertil friskbagt rugbrød og smør