JUL PÅ KOLVIG

Gælder fra d. 1/11-2024

Julefrokost i 4 serveringer
ved bordet**

Store rejer med peberfrugt chutney

Hjemmerøget laks med brøndkarse og syltede rødder hertil purløgs-/citrus creme

***

Quinoa og kålsalat tilsmagt med æbler og tranebær

Hjertesalat fyldt med anderillette rørt med sennep og purløg

***

Frikadeller tilsmagt med mild chili og timian

Oksekrokette med ribs og honning marineret lun julekål.

Sprængt glaseret gris med kanel

serveret på flødebagte petitkartofler

***

2 x danske oste med sylt

Ris á la mande med portvinstilsmagt kirsebærsauce

Hertil 2 x friskbagt brød og smør

  • Pr. kuvert kr. 399,-

    (v/ min. 2 kuverter)

Mulighed for tilvalgspakker

  • Ad libitum i 4 timer* kr. 399,-

    m/huset hvid-, rødvin, fadøl, sodavand og 1 glas portvin til maden

  • Ad libitum i 4 timer* kr. 589,-

    m/ snaps, husethvid-, rødvin, fadøl, sodavand og 1 glas portvin til maden, kaffe/the og cognac budt 1 gang

  • Kaffe og chokolade* kr. 65,-

*Priserne er pr. person.
**Forudbestilling påkræves

Kokkens jule surprise

Jordskokke suppe 

med syltede jordskokker og pocheret sej

Lust auf Weiss, Rieger (Tyskland – økol. og biodynamisk) 

***

Hjemmerøget laks 

serveres med grønkåls variation og ristede mandler

Sauvignon Blanc West Coast Neil Ellis (Sydafrika) 

***

Confit de Canard  

serveres med kirsebær/ingefær kompot.

Lust auf Rot, Rieger (Tyskland – økol. og biodynamisk) 

***

Krondyrs medaljon glaseret med honning og citrontimian 

serveres med rødbeder, skorzonerrod og grønkål samt rødvinsglace

Passi Reali Rosso (Italien – økologisk) 

***

Creme brûlée ala Ris a la mande

serveres med syrlig sveskesorbet og mandel crunch 

Torelli Brachetto (Italien – økologisk)