JUL PÅ KOLVIG
Gælder fra d. 1/11-2024
Julefrokost i 4 serveringer
ved bordet
Store rejer med peberfrugt chutney
Hjemmerøget laks med brøndkarse og syltede rødder hertil purløgs-/citrus creme
***
Quinoa og kålsalat tilsmagt med æbler og tranebær
Hjertesalat fyldt med anderillette rørt med sennep og purløg
***
Frikadeller tilsmagt med mild chili og timian
Oksekrokette med ribs og honning marineret lun julekål.
Sprængt glaseret gris med kanel
serveret på flødebagte petitkartofler
***
2 x danske oste med sylt
Ris á la mande med portvinstilsmagt kirsebærsauce
Hertil 2 x friskbagt brød og smør
-
Pr. kuvert kr. 329,-
(v/ min. 2 kuverter)
Mulighed for tilvalgspakker
-
Ad libitum i 4 timer kr. 365,-
m/ hvidvin, rødvin, fadøl, sodavand og 1 glas portvin til maden
-
Ad libitum i 4 timer kr. 495,-
m/ snaps, hvidvin, rødvin, fadøl, sodavand og 1 glas portvin til maden
-
Kaffe og chokolade kr. 65,-
*Priserne er pr. person.
**Forudbestilling påkræves
Kokkens jule surprise
Dette er menuen for 2023
Stegte kammuslinger
serveres med rødbede samt anis surkål
Pinot grigio, Fidora (Italien – økologisk)
***
Hjemmerøget portvins and
serveres med mandel, sorthvidløg samt urter
Passi Reali Rosso (Italien – økologisk)
***
Grise ribeye
glaseret med honning og citrontimian serveres med jordskokker, skorzonerrod samt rødvinsglace
Lust auf Rot, Rieger (Tyskland – økol. og biodynamisk)
***
Ris pannacotta
serveres med kirsebær og mandler
Torelli Brachetto (Italien – økologisk)
-
Pr. kuvert 2 retter kr. 415,-
-
Pr. kuvert inkl. vinmenu 2 retter kr. 585,-
-
Pr. kuvert 3 retter kr. 499,-
-
Pr. kuvert inkl. vinmenu 3 retter kr. 755,-
-
Pr. kuvert 4 retter kr. 569,-
-
Pr. kuvert inkl. vinmenu 4 retter kr. 899,-