JUL PÅ KOLVIG

Gælder fra d. 1/11-2022

Julefrokost i 4 serveringer
ved bordet

Store rejer med purløgscreme

Hjemmerøget laks med fennikel og dild

***

Spidskålssalat med hvedekerner og granatæble

Hjertesalat fyldt med tørret skinke og æg tilsmagt med sennep

***

Kyllingefrikadeller med estragon og feta

Confit de Canard med kålrabi

Sprængt glaseret gris med kanel serveres på flødebagte petitkartofler

***

2 x danske oste med sylt

Ris á la mande med portvinstilsmagt kirsebærsauce
Kolvig vedlægger en mandelgave

***

Hertil 2 x friskbagt brød og smør

  • Pr. kuvert kr. 319,-

    (v/ min. 2 kuverter)

Mulighed for tilvalgspakker

  • Ad libitum i 4 timer kr. 365,-

    m/ hvidvin, rødvin, fadøl, sodavand og 1 glas portvin til maden

  • Ad libitum i 4 timer kr. 495,-

    m/ snaps, hvidvin, rødvin, fadøl, sodavand og 1 glas portvin til maden

  • Kaffe og chokolade kr. 65,-

*Priserne er pr. person.
**Forudbestilling påkræves

Kokkens jule surprise

med vin forslag

Æbleskive i andekompot
serveres med rødbedeconsommé og syltede æbler
Lambrusco, Superbio (Italien – økologisk) 

***

Julegravet laks
serveres med syrlig stikkelsbær kompot og fennikel variation
Lust auf weiss, Rieger (Tyskland – øko. og biodynamisk)

***

Sprængt grisebryst glaseret morkel
serveres med sprøde svær, selleri i variation og morkeljus
Ripasso Costa Regale Cantine Lenotti (Italien)

***

Ris a la mande-cheesecake
serveres med amarone kirsebær kompot og brunkagetuile
Recioto della Valpolicella (Italien)

  • Pr. kuvert fra kr. 415,-
  • Pr. kuvert inkl. vinmenu fra kr. 585,-