JUL PÅ KOLVIG

Gælder fra d. 1/11-2024

Julefrokost i 4 serveringer
ved bordet

Store rejer med peberfrugt chutney

Hjemmerøget laks med brøndkarse og syltede rødder hertil purløgs-/citrus creme

***

Quinoa og kålsalat tilsmagt med æbler og tranebær

Hjertesalat fyldt med anderillette rørt med sennep og purløg

***

Frikadeller tilsmagt med mild chili og timian

Oksekrokette med ribs og honning marineret lun julekål.

Sprængt glaseret gris med kanel

serveret på flødebagte petitkartofler

***

2 x danske oste med sylt

Ris á la mande med portvinstilsmagt kirsebærsauce

Hertil 2 x friskbagt brød og smør

  • Pr. kuvert kr. 329,-

    (v/ min. 2 kuverter)

Mulighed for tilvalgspakker

  • Ad libitum i 4 timer kr. 365,-

    m/ hvidvin, rødvin, fadøl, sodavand og 1 glas portvin til maden

  • Ad libitum i 4 timer kr. 495,-

    m/ snaps, hvidvin, rødvin, fadøl, sodavand og 1 glas portvin til maden

  • Kaffe og chokolade kr. 65,-

*Priserne er pr. person.
**Forudbestilling påkræves

Kokkens jule surprise

Dette er menuen for 2023

Stegte kammuslinger
serveres med rødbede samt anis surkål
Pinot grigio, Fidora (Italien – økologisk)

***

Hjemmerøget portvins and 

serveres med mandel, sorthvidløg samt urter

Passi Reali Rosso (Italien – økologisk) 

***

Grise ribeye
glaseret med honning og citrontimian serveres med jordskokker, skorzonerrod samt rødvinsglace
Lust auf Rot, Rieger (Tyskland – økol. og biodynamisk) 

***

Ris pannacotta
serveres med kirsebær og mandler
Torelli Brachetto (Italien – økologisk)

  • Pr. kuvert 2 retter kr. 415,-
  • Pr. kuvert inkl. vinmenu 2 retter kr. 585,-
  • Pr. kuvert 3 retter kr. 499,-
  • Pr. kuvert inkl. vinmenu 3 retter kr. 755,-
  • Pr. kuvert 4 retter kr. 569,-
  • Pr. kuvert inkl. vinmenu 4 retter kr. 899,-