JUL PÅ KOLVIG
Gælder fra d. 1/11-2025
Julefrokost i 4 serveringer
ved bordet**
Store rejer med devils-jam
Hjemmerøget laks med ærteskud og sauce tatar
***
Hvedekerne med syltede rødder og estragon
Hjertesalat fyldt med rørt skinkecreme
***
Kalvefrikadeller med soltørrede tomat
Confiteret andelår på kålrabi mos
Gris med mild chili glasering
serveret på flødebagte petitkartofler og bagte rødder.
***
2 x danske oste med sylt
Ris á la mande med portvinstilsmagt kirsebærsauce
Hertil 2 x friskbagt brød og smør
-
Pr. kuvert kr. 429,-
v/ min. 2 kuverter
Skal bestilles min. 24 timer før
Børn under 12 år Kr. 249,-
Mulighed for tilvalgspakker
-
Ad libitum i 4 timer* kr. 399,-
m/huset hvid-, rødvin, fadøl, sodavand og 1 glas portvin til maden
-
Ad libitum i 4 timer* kr. 589,-
m/ snaps, husethvid-, rødvin, fadøl, sodavand og 1 glas portvin til maden, kaffe/the og cognac budt 1 gang
-
Kaffe og chokolade* kr. 65,-
*Priserne er pr. person.
**Forudbestilling min. 24 før påkræves
Kokkens jule surprise
Dette er menuen for 2024.
Menuen for 2025 er klar senest i august 2025
Jordskokke suppe
med syltede jordskokker og pocheret sej
Lust auf Weiss, Rieger (Tyskland – økol. og biodynamisk)
***
Hjemmerøget laks
serveres med grønkåls variation og ristede mandler
Sauvignon Blanc West Coast Neil Ellis (Sydafrika)
***
Confit de Canard
serveres med kirsebær/ingefær kompot.
Lust auf Rot, Rieger (Tyskland – økol. og biodynamisk)
***
Krondyrs medaljon glaseret med honning og citrontimian
serveres med rødbeder, skorzonerrod og gulerod samt rødvinsglace
Passi Reali Rosso (Italien – økologisk)
***
Creme brûlée ala Ris a la mande
serveres med syrlig sveskesorbet og mandel crunch
Torelli Brachetto (Italien – økologisk)
-
Pr. kuvert 2 retter kr. 439,-
-
Pr. kuvert inkl. vinmenu 2 retter kr. 625,-
-
Pr. kuvert 3 retter kr. 539,-
-
Pr. kuvert inkl. vinmenu 3 retter kr. 809,-
-
Pr. kuvert 4 retter kr. 619,-
-
Pr. kuvert inkl. vinmenu 4 retter kr. 975,-
-
Pr. kuvet 5 retter kr. 699,-
-
Pr. kuvert inkl. vinmenu 5 retter kr. 1095,-