JUL PÅ KOLVIG
Gælder fra d. 5/11-2022
Julefrokost i 4 serveringer
ved bordet
Store rejer med purløgscreme
Hjemmerøget laks med fennikel og dild
***
Spidskålssalat med hvedekerner og granatæble
Hjertesalat fyldt med tørret skinke og æg tilsmagt med sennep
***
Kyllingefrikadeller med estragon og feta
Confit de Canard med kålrabi
Sprængt glaseret gris med kanel serveres på flødebagte petitkartofler
***
2 x danske oste med sylt
Ris á la mande med portvinstilsmagt kirsebærsauce
Kolvig vedlægger en mandelgave
***
Hertil 2 x friskbagt brød og smør
-
Pr. kuvert kr. 319,-
(v/ min. 2 kuverter)
Mulighed for tilvalgspakker
-
Ad libitum i 4 timer kr. 365,-
m/ hvidvin, rødvin, fadøl, sodavand og 1 glas portvin til maden
-
Ad libitum i 4 timer kr. 495,-
m/ snaps, hvidvin, rødvin, fadøl, sodavand og 1 glas portvin til maden
-
Kaffe og chokolade kr. 65,-
*Priserne er pr. person.
**Forudbestilling påkræves
Kokkens jule surprise
med vin forslag
Æble/andeskive med æblekompot
serveres med rødbedeconsommé og syltede æbler
Lambrusco, Superbio (Italien – økologisk)
***
Julegravet laks
serveres med syrlig stikkelsbær kompot og fennikel variation
Lust auf weiss, Rieger (Tyskland – øko. og biodynamisk)
***
Sprængt grisebryst glaseret morkel
serveres med sprøde svær, selleri i variation og morkeljus
Ripasso Costa Regale Cantine Lenotti (Italien)
***
Ris a la mande-cheesecake
serveres med amarone kirsebær kompot og brunkagetuile
Recioto della Valpolicella (Italien)
-
Pr. kuvert 2 retter kr. 415,-
-
Pr. kuvert inkl. vinmenu 2 retter kr. 585,-
-
Pr. kuvert 3 retter kr. 499,-
-
Pr. kuvert inkl. vinmenu 3 retter kr. 755,-
-
Pr. kuvert 4 retter kr. 569,-
-
Pr. kuvert inkl. vinmenu 4 retter kr. 899,-