JUL PÅ KOLVIG

Gælder fra d. 1/11-2025

Julefrokost i 4 serveringer
ved bordet**

Store rejer med devils-jam

Hjemmerøget laks med ærteskud og sauce tatar 

*** 

Hvedekerne med syltede rødder og estragon

Hjertesalat fyldt med rørt skinkecreme

*** 

Kalvefrikadeller med soltørrede tomat

Confiteret andelår på kålrabi mos

Gris med mild chili glasering

serveret på flødebagte petitkartofler  og bagte rødder.

*** 

2 x danske oste med sylt 

Ris á la mande med portvinstilsmagt kirsebærsauce 

Hertil 2 x friskbagt brød og smør

  • Pr. kuvert kr. 429,-

    v/ min. 2 kuverter
    Skal bestilles min. 24 timer før
    Børn under 12 år Kr. 249,-

Mulighed for tilvalgspakker

  • Ad libitum i 4 timer* kr. 399,-

    m/huset hvid-, rødvin, fadøl, sodavand og 1 glas portvin til maden

  • Ad libitum i 4 timer* kr. 589,-

    m/ snaps, husethvid-, rødvin, fadøl, sodavand og 1 glas portvin til maden, kaffe/the og cognac budt 1 gang

  • Kaffe og chokolade* kr. 65,-

*Priserne er pr. person.
**Forudbestilling min. 24 før påkræves

Kokkens jule surprise

Dette er menuen for 2024.
Menuen for 2025 er klar senest i august 2025

Jordskokke suppe 

med syltede jordskokker og pocheret sej

Lust auf Weiss, Rieger (Tyskland – økol. og biodynamisk) 

***

Hjemmerøget laks 

serveres med grønkåls variation og ristede mandler

Sauvignon Blanc West Coast Neil Ellis (Sydafrika) 

***

Confit de Canard  

serveres med kirsebær/ingefær kompot.

Lust auf Rot, Rieger (Tyskland – økol. og biodynamisk) 

***

Krondyrs medaljon glaseret med honning og citrontimian 

serveres med rødbeder, skorzonerrod og gulerod samt rødvinsglace

Passi Reali Rosso (Italien – økologisk) 

***

Creme brûlée ala Ris a la mande

serveres med syrlig sveskesorbet og mandel crunch 

Torelli Brachetto (Italien – økologisk) 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this