FROKOSTMENU PÅ KOLVIG
Vi har velsmagende retter og dejlige drikkevarer for alle smagsløg
Sandwich
Serveres med ristet maltbrød, pesto, syltede rødder, salat og semidried tomater
Vælg mellem:
-
Laks og hytteost kr. 149,-
-
Kyllingebryst fra Rokkedahl og Devils jam kr. 149,-
-
Dansk spegeskinke og Gammel Knas kr. 139,-
-
Salat med quinoa kr. 125,-
Salatmix med gedeost, syltet rødløg, bornholmsk rapsolie, quinoa, blomkål og soltørrede tomater
Tilkøb til salat:
-
Hjemmerøget laks kr. 60,-
-
Blomkålscreme kr. 125,-
Tilsmagt med mild ingefær. Serveres med croutoner, tørret dansk spegeskinke og persilleolie.
Hertil friskbagt brød og smør -
Rørt tatar kr. 189,-
hakket af dansk okse, rørt med kapers, syltede løg, æggeblommer og husets hemmelige marinade.
Vælg mellem mild eller stærk.
Hertil serveres små stegte kartofler, aioli og sprød rug
Tilkøb til tatar:
-
Tilsmagt med cognac kr. 45,-
-
Kolvigs stjerneskud kr. 209,-
Serveres med paneret og dampet fisk, hjemmerøget laks, skaldyr og asparges på smørstegt franskbrød
Hertil rød dressing -
Kolvigs pariserbøf kr. 169,-
Serveres med bøf af ca. 200 g hjemmehakket dansk oksekød, rødbeder, peberrod, kapers, pickles, løg og æggeblomme
-
Kolvigs tallerken kr. 199,-
En variation af fisk, skaldyr, charcuterie, danske oste og sødt.
Hertil serveres friskbagt brød og smør -
Kolvigs burger kr. 169,-
Hjemmebagt burgerbolle, bøf af ca. 200 g hjemmehakket dansk kvæg, Gammel Knas, tørret dansk spegeskinke, syltet rødløg, agurk, tomat, salat og dressing.
Hertil serveres friterede små kartofler med aioli
Tilvalg til burger i stedet for hakkebøf:
-
Vegetarisk bøf (serveres uden ost og skinke hvis ikke andet ønskes) kr. 179,-
-
Ribeye af Dansk Gastro Kalv ca. 200 g kr. 309,-
-
Ribeye af Dansk Gastro Kalv ca. 300 g kr. 375,-
-
Kyllingebryst fra Rokkedahl kr. 189,-
-
2 hakkebøffer, i alt ca. 400 g kr. 255,-
Tilkøb til Kolvigs burger:
-
Sauce Bearnaise kr. 35,-
-
Kolvigs Fish & chips kr. 175,-
Vores fortolkning af den klassiske ret, hvor vi serverer sej i orlydej, friterede små kartofler, brændt citron, tartarsauce og dildmayo.
Tilkøb til Fish & chips:
-
Aioli kr. 15,-
-
Moules frites kr. 199,-
Blåmuslinger i en cremet sauce af fløde/hvidvin, tilsmagt med ingefær/dild/citron, toppet med friske urter, serveres med friterede små kartofler, aioli og brød.
Ribeye af Dansk Gastro Kalv
Hertil friterede små kartofler, braiserede løg og aioli
-
Bøf på ca. 200 g kr. 295,-
-
Bøf på ca. 300 g kr. 365,-
Tilkøb til ribeye:
-
Sauce Bearnaise kr. 35,-
-
Trøffel jus kr. 40,-
Dessert og kage
-
Dagens kage (Spørg tjeneren) kr. 60,-
-
Dagens kage kr. 95,-
inkl. valgfri kaffe/the
Dagens dessert (Spørg tjeneren)
Børnekort
Serveres kun til børn under 13 år
-
Hovedret kr. 99,-
-
Dessert kr. 69,-
-
2 retter kr. 159,-
Hovedretter
- Pasta med kødsauce
- Fiskefilet med remoulade, hertil vælges kartofler eller rugbrød
- Børneburger serveres med stegte kartofler (tillæg kr. 30,-)
- Børne Fish and Chips serveres med remoulade (tillæg kr. 30 ,-)
- Pølser med pasta
Desserter
- Is og chokoladesauce
- Pandekager med is