FROKOSTMENU PÅ KOLVIG
Vi har velsmagende retter og dejlige drikkevarer for alle smagsløg
Sandwich
Serveres med ristet maltbrød, pesto, syltede rødder, salat og bagte tomater
Vælg mellem:
-
Laks og hytteost kr. 149,-
-
Kyllingebryst fra Rokkedahl og Devils jam kr. 149,-
-
Dansk spegeskinke og Gammel Knas kr. 139,-
-
Salat med hvedekerner kr. 125,-
Salatmix med gedeost, syltet rødløg, bornholmsk rapsolie, hvedekerner og soltørrede tomater
Tilkøb til salat:
-
Hjemmerøget laks kr. 60,-
-
Sweet potato suppe kr. 125,-
Tilsmagt med mild chili. Serveres med croutoner, tørret dansk spegeskinke og creme fraiche.
Hertil friskbagt brød og smør -
Rørt tatar kr. 189,-
hakket af dansk okse, rørt med kapers, syltede løg, æggeblommer og husets hemmelige marinade.
Vælg mellem mild eller stærk.
Hertil stegte kartofler, aioli og sprød rug
Tilkøb:
-
Tilsmagt med cognac kr. 45,-
-
Kolvigs stjerneskud kr. 209,-
Serveres med paneret og dampet fisk, hjemmerøget laks, skaldyr og asparges. Hertil rød dressing.
Serveres på smørstegt franskbrød -
Kolvigs pariserbøf kr. 169,-
Serveres med bøf af ca. 200 g hjemmehakket dansk oksekød, rødbeder, peberrod, kapers, pickles, løg og æggeblomme
-
Tapas kr. 199,-
En variation af fisk, skaldyr, charcuterie, danske oste og sødt. Hertil serveres friskbagt brød og smør
-
Kolvigs burger kr. 169,-
Består af hjemmebagt burgerbolle, bøf af ca. 200 g hjemmehakket dansk kvæg, Gammel Knas, tørret dansk spegeskinke, syltet rødløg, agurk, tomat, salat og dressing. Hertil serveres små stegte kartofler med aoli
Tilvalg til burger i stedet for hakkebøf:
-
Vegetarisk bøf kr. 179,-
-
Ribeye af Dansk Gastro Kalv ca. 200 g kr. 309,-
-
Ribeye af Dansk Gastro Kalv ca. 300 g kr. 375,-
-
Kyllingebryst fra Rokkedahl kr. 189,-
-
2 hakkebøffer, i alt ca. 400 g kr. 255,-
Tilkøb:
-
Sauce Bearnaise kr. 35,-
Ribeye af Dansk Gastro Kalv
Hertil stegte kartofler, braiserede løg og aioli
-
Bøf på ca. 200 g kr. 295,-
-
Bøf på ca. 300 g kr. 365,-
Tilkøb:
-
Sauce Bearnaise kr. 35,-
-
Trøffel jus kr. 40,-
-
Moules frites kr. 199,-
Blåmuslinger i en cremet sauce af fløde/hvidvin, tilsmagt med ingefær/dild/citron, toppet med friske urter, serveres med friterede små kartofler, aioli og brød.
-
Fish & chips kr. 175,-
Vores fortolkning af den klassiske ret, hvor vi serverer sej i orlydej, friterede små kartofler, brændt citron, tartarsauce og dildmayo.
Tilkøb
-
Aiolo kr. 15,-
Dessert og kage
-
Dagens kage kr. 60,-
Spørg betjeningen
-
Dagens kage kr. 95,-
inkl. valgfri kaffe/the
Dagens dessert
Spørg betjeningen)
Børnekort
Serveres kun til børn under 12 år
-
Hovedret kr. 99,-
-
Dessert kr. 69,-
-
2 retter kr. 159,-
Hovedretter
- Pasta med kødsauce
- Fiskefilet med remoulade, hertil vælges kartofler eller rugbrød
- Børneburger m/ stegte kartofler (tillæg kr. 30,-)
- Pølser med pasta
Desserter
- Is og chokoladesauce
- Pandekager med is