Sæsonmenu
Alle vores Selskabs menuer er beregnet til selskab i eget lokale og bestilling senest 5 dage før. Ved selskaber i eget lokale skal man være minimum 35 kuverter, herunder påregnes lokaleleje.
-
4-retters sæsonmenu kr. 525,-
Sammensættes af vores kokke afhængig af sæsonens danske råvarer. Menuen fastlægges minimum én måned før arrangementet.
-
4-retters sæsonmenu kr. 999,-
med 8 timers ad libitum
Indeholder: Velkomstdrink*, 4retters sæsonmenu, ad libitum drikkevarer fra start og 8 timer frem. Med husets vine, fadøl, husets lokale sodavand, Adelhardts økologiske safte, ét glas af husets dessertvin, kaffe/the og sødt samt cognac/likør budt én gang. Til slut: Natmad*
-
Lille vinopgradering +kr. 60,-
-
Mellem vinopgradering +kr. 95,-
-
Stor vinopgradering +kr. 155,-