Sæsonmenu

Alle vores Selskabs menuer er beregnet til selskab i eget lokale og bestilling senest 5 dage før. Ved selskaber i eget lokale skal man være minimum 35 kuverter, herunder påregnes lokaleleje.

  • 4-retters sæsonmenu kr. 525,-

    Sammensættes af vores kokke afhængig af sæsonens danske råvarer. Menuen fastlægges minimum én måned før arrangementet.

  • 4-retters sæsonmenu kr. 999,-

    med 8 timers ad libitum

    Indeholder: Velkomstdrink*, 4retters sæsonmenu, ad libitum drikkevarer fra start og 8 timer frem. Med husets vine, fadøl, husets lokale sodavand, Adelhardts økologiske safte, ét glas af husets dessertvin, kaffe/the og sødt samt cognac/likør budt én gang. Til slut: Natmad*

  • Lille vinopgradering +kr. 60,-
  • Mellem vinopgradering +kr. 95,-
  • Stor vinopgradering +kr. 155,-

Der vil være mulighed for opgradering af vinpakke. Vi anbefaler at vi kommer med forslag til vine, alt efter jeres menuvalg.
Vi lytter gerne til hvilke type vin I ønsker.

*Prisen kan variere alt efter valg af natmad og velkomstdrink. Sæsonens vine vælges i samarbejde med vinleverandøren. På denne måde sikres den rigtige balance mellem vine og menu og til den bedste pris. De udvalgte vine vil være udvalgt og navngivet ca. en måned før sæsonstart.