Til at starte aftenen på

Saltede snacks

indeholder nødder, rodfrugtechips og crackers

***

Forret

Mousse af hjemmerøget laks

med jordskokkesuppe, syltet jordskokker og urtebuket

***

Mellemret

Ballotine af Rokkedahl kylling

med balsamicosirup og variation af estragon

***

Hovedret

Rødvinsmarineret oksefilet

Croquette af okse. Hertil gulerodspuré, stegte lilla rødder og karamelliseret  rødløg, hertil peber-jus

***

Dessert

Æble marcipankage

serveres med blodappelsincreme, let frossen hvid chokolade parfait

 

VEGETARISK NYTÅRSMENU

Til at starte aftenen på

Saltede snacks

indeholder nødder, rodfrugtechips og crackers

***

Forret

Timbale af aubergine

Serveres med jordskokkesuppe, syltet jordskokker og urtebuket

***

Mellemret

Stegt nøddepaté

serveres med balsamicosirup og variation af estragon

***

Hovedret

Kikærtebøf

hertil gulerodspuré, stegte lilla rødder og karamelliseret rødløg samt peber-jus

***

Dessert

Æble marcipankage

serveres med blodappelsincreme, let frossen hvid chokolade parfait

 

Vi pakker menuen i kasser klar til afhentning på Kolvig d. 31/12 kl. 9.30-12.00.
Endelig afhentningstid gives efter bestilling.
Hvis der også ønskes vegetarisk menu – afkryd “Særlige diæt?” og vælg antal.