Til at starte aftenen på

Saltede snacks

indeholder nødder, rodfrugtechips og crackers

***

Forret

Svøbt torsk

med hummersuppe, syltet butternut og urtebuket

***

Mellemret

Rose af røget grisemørbrad

med pikant ost, balsamicosirup og variation af rucola

***

Hovedret

Oksemørbrad

Croquette af okseyderlår. Hertil persillerodspuré, honningsyltede rødbeder og brændte løg, hertil rødvinsreduktion

***

Dessert

Chokoladefondant

med espressokaramel, letfrosset hindbærparfait og sprødt

 

VEGETARISK NYTÅRSMENU

Til at starte aftenen på

Saltede snacks

indeholder nødder, rodfrugtechips og crackers

***

Forret

Timbale af aubergine

serveres med syltet butternut og urtebuket

***

Mellemret

Stegt nøddepaté

serveres med pikant ost, balsamicosirup og variation af rucola

***

Hovedret

Kikærtebøf

hertil persillerodspuré, honningsyltede rødbeder og brændte løg. Serveres med rødvinsreduktion

***

Dessert

Chokoladefondant

Serveres med espressokaramel, letfrosset hindbærparfait og sprødt

 

Vi pakker menuen i kasser klar til afhentning på Kolvig d. 31/12-2022 kl. 9.30-12.00.
Endelig afhentningstid gives efter bestilling.
Hvis der også ønskes vegetarisk menu – afkryd “Særlige diæt?” og vælg antal.