Under opbygning menu inden 1/4-2023 Lige nu ses menu fra 2022
Til at starte aftenen på
Saltede snacks
indeholder nødder, rodfrugtechips og crackers
***
Forret
Svøbt torsk
med hummersuppe, syltet butternut og urtebuket
***
Mellemret
Rose af røget grisemørbrad
med pikant ost, balsamicosirup og variation af rucola
***
Hovedret
Oksemørbrad
Croquette af okseyderlår. Hertil persillerodspuré, honningsyltede rødbeder og brændte løg, hertil rødvinsreduktion
***
Dessert
Chokoladefondant
med espressokaramel, letfrosset hindbærparfait og sprødt
VEGETARISK NYTÅRSMENU
Til at starte aftenen på
Saltede snacks
indeholder nødder, rodfrugtechips og crackers
***
Forret
Timbale af aubergine
serveres med syltet butternut og urtebuket
***
Mellemret
Stegt nøddepaté
serveres med pikant ost, balsamicosirup og variation af rucola
***
Hovedret
Kikærtebøf
hertil persillerodspuré, honningsyltede rødbeder og brændte løg. Serveres med rødvinsreduktion
***
Dessert
Chokoladefondant
Serveres med espressokaramel, letfrosset hindbærparfait og sprødt
Endelig afhentningstid gives efter bestilling.
Hvis der også ønskes vegetarisk menu – afkryd “Særlige diæt?” og vælg antal.