Til at starte aftenen på
Saltede snacks
indeholder nødder, rodfrugtechips og crackers
***
Forret
Ballotine af røget sej
Hummersuppe, porreaske, safran løg og urtebuket
hertil brød
***
Mellemret
Bresaolaroulade
med persille i variation og balsamicoreduktion
***
Hovedret
Kalvemørbrad med kokette af kalv og trøfler
Serveres med rosmarin løg, rødbedepuré og salt bagt selleri.
Hertil Pommes duchesse og sauce jus tilsmagt med trøfler
***
Dessert
Lun chokoladefondant
Serveres med let-frossen vanilje/appelsin parfait, hvid chokolade og sprødt
VEGETARISK NYTÅRSMENU
Til at starte aftenen på
Saltede snacks
indeholder nødder, rodfrugtechips og crackers
***
Forret
Timbale af aubergine
med sweet potato suppe, porreaske, safran løg og urtebuket
hertil brød
***
Mellemret
Stegt nøddepaté
med balsamicosirup og variation af persille
***
Hovedret
Kikærtebøf
serveres med rosmarin løg, rødbedepuré og salt bagt selleri.
Hertil Pommes duchesse og sauce jus tilsmagt med trøfler
***
Dessert
Lun chokoladefondant
Serveres med let-frossen vanilje/appelsin parfait, hvid chokolade og sprødt
Endelig afhentningstid gives efter bestilling.
Hvis der også ønskes vegetarisk menu – afkryd “Særlige diæt?” og vælg antal.