Til at starte aftenen på

Saltede snacks

indeholder nødder, rodfrugtechips og crackers

***

Forret

Ballotine af røget sej

Hummersuppe, porreaske, safran løg og urtebuket

hertil brød

***

Mellemret

Bresaolaroulade

med persille i variation og balsamicoreduktion

***

Hovedret

Kalvemørbrad med kokette af kalv og trøfler

Serveres med rosmarin løg, rødbedepuré og salt bagt selleri.

Hertil Pommes duchesse og sauce jus tilsmagt med trøfler

***

Dessert

 Lun chokoladefondant

Serveres med let-frossen vanilje/appelsin parfait, hvid choko­lade og sprødt

 

VEGETARISK NYTÅRSMENU

Til at starte aftenen på

Saltede snacks

indeholder nødder, rodfrugtechips og crackers

***

Forret

Timbale af aubergine

med sweet potato suppe, porreaske, safran løg og urtebuket

hertil brød

***

Mellemret

Stegt nøddepaté

med balsamicosirup og variation af persille

***

Hovedret

Kikærtebøf

serveres med rosmarin løg, rødbedepuré og salt bagt selleri.

Hertil Pommes duchesse og sauce jus tilsmagt med trøfler

***

Dessert

Lun chokoladefondant

Serveres med let-frossen vanilje/appelsin parfait, hvid choko­lade og sprødt

 

Vi pakker menuen i kasser klar til afhentning på Kolvig d. 31/12 kl. 9.30-12.00.
Endelig afhentningstid gives efter bestilling.
Hvis der også ønskes vegetarisk menu – afkryd “Særlige diæt?” og vælg antal.
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this