Til at starte aftenen på

Hjemmelavede saltede snack
Indeholder nødder, rodfrugtechips og crackers

***

Forret

Ballotine af røget torsk
Hummercreme, porreask, vinaigrette, squashbånd og sakuramix (dette er en lun ret)

***

Mellemret

Bresaolaroulade
Serveres med estragoncreme, sprød grønkål og balsamicoreduktion

***

Hovedret

Stegt kalvemørbrad, braiseret kalvespidsbryst
Serveres med syltede jordskokker, jordskokkepuré, brændte løg og sauce demi glace med trøffel

***

Dessert

Hvid chokolade gateaux marcel
Letfrosset mangomousse, chili/ruby chokoladecreme og sprødt

 

 

VEGETARISK NYTÅRSMENU

Til at starte aftenen på

Hjemmelavede saltede snack
Indeholder nødder, rodfrugtechips og crackers

***

Forret

Timbale af aubergine
Serveres med citrus/squash-salat og krydderurt/fennikel-buket

***

Mellemret

Stegt nøddepaté
Serveres med estragoncreme, sprød grønkål og balsamicoreduktion

***

Hovedret

Kikærtebøf
Syltede jordskokker, jordskokkepuré, brændte løg
og vegansk sauce demi glace med trøffel

***

Dessert

Hvid chokolade gateaux marcel
Letfrosset mangomousse, chili/ruby chokoladecreme og sprødt

 

Vi pakker menuen i kasser klar til afhentning på Kolvig d. 31/12 2021 kl. 13.30-15.30.
Endelig afhentningstid gives efter bestilling.
Hvis der også ønskes vegansk menu – afkryd “Særlige diæt?” og vælg antal.