Til at starte aftenen på
Saltede snacks
indeholder nødder, rodfrugtechips og crackers
***
Forret
Mousse af hjemmerøget laks
med jordskokkesuppe, syltet jordskokker og urtebuket
***
Mellemret
Ballotine af Rokkedahl kylling
med balsamicosirup og variation af estragon
***
Hovedret
Rødvinsmarineret oksefilet
Croquette af okse. Hertil gulerodspuré, stegte lilla rødder og karamelliseret rødløg, hertil peber-jus
***
Dessert
Æble marcipankage
serveres med blodappelsincreme, let frossen hvid chokolade parfait
VEGETARISK NYTÅRSMENU
Til at starte aftenen på
Saltede snacks
indeholder nødder, rodfrugtechips og crackers
***
Forret
Timbale af aubergine
Serveres med jordskokkesuppe, syltet jordskokker og urtebuket
***
Mellemret
Stegt nøddepaté
serveres med balsamicosirup og variation af estragon
***
Hovedret
Kikærtebøf
hertil gulerodspuré, stegte lilla rødder og karamelliseret rødløg samt peber-jus
***
Dessert
Æble marcipankage
serveres med blodappelsincreme, let frossen hvid chokolade parfait
Endelig afhentningstid gives efter bestilling.
Hvis der også ønskes vegetarisk menu – afkryd “Særlige diæt?” og vælg antal.